Rudi Nielsen

direktør og direktør-frue

 

- spillede Mie i de "gamle" FAR TIL FIRE - film, der blev instrueret af Alice O'Fredericks og lavet på ASA filmstudierne i Lyngby. Den sidste blev til i 1961, blot tre år før at "lille" Mie blev mor første gang. Da var hun flyttet til Italien med sin professionelle fodboldspiller Harald Nielsen.

Rudi har stadig kontakt til teater og skuespillerverden, gennem sit arbejde som bestyrelsesformand i Eventyrteatret.

 

Harald Nielsen 1941 - 2015

direktør og grundlægger

 

Som 18 årig (i 1959) blev Harald topscorer i landets næstbedste seniorrække for Frederikshavn, og debuterede senere samme år på det danske A-landshold som den yngste spiller nogensinde.

I 1960 var han med fodboldlandsholdet til OL i Rom, hvor Danmark vandt sølv.

Italien, nærmere betegnet Bologna FC, henvendte sig kort efter, og Harald måtte afsted. Rudi og Harald boede i Italien i 11 år og da fodboldkarrieren sluttede, lagde de grundstenene til importvirksomheden der skulle handle med lækre italienske tasker, de rejste til Danmark og firmaet Rudi og Harald var født.

 

Firmaet Rudi & Harald A/S har siden 1971 importeret modevarer indenfor sko, tasker og accessories.

 

Men vi har besluttet at lukke vores sko og taske virksomhed pr. 01. januar 2017. Læs begrundelsen herfor under fanen NYHEDER.

 

For mere information herom skriv til heidi@rudiogharald.dk

 

Heidi MadsenDatter, daglig leder og designer De seneste ca. 10 år er det Heidi der har stået for designet og den daglige ledelse. Udover at Heidi jo er født ind i branchen, har hun på papiret arbejdet i familiefirmaet siden 1988, og hun har derved et indgående kendskab til branchen og til vores gode samarbejde med Italien.Vores design er tro mod både det italienske håndværk og kvalitet, samt forståelse for skandinavernes behov for funktionel og stilsikkert design.